PlayStation Plus 365 dager
  • Ingen skjulte kostnader!

  • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 live kundesupport!

  • Koden leveres umiddelbart!

PlayStation Plus 365 dager

595

solgt!

PlayStation Plus 365 dager

kr 409,95

/stk

  • Ingen skjulte kostnader!

  • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 live kundesupport!

  • Koden leveres umiddelbart!

kr 409,95

/stk

Antall

kr 450,00

New

+kr 0,00

Total pris:

kr 409,95

Ved å klikke på bestill, aksepterer du vilkår og betingelser.

Beskrivelse PlayStation Plus 365 dager

PlayStation Plus 365 dager

MERK: PlayStation innløsningskoder er representert etter land og kan bare bli innløst via korresponderende kontoer. Vær sikker på at du har valgt riktig i henhold til spillkontoen din. Refundering er ikke mulig.

Kom deg inn i gamet med PlayStation Plus 365 dager. Denne 365-dagers pakken er perfekt for gamere som har lidenskap for å spille året rundt! Ikke glem at dette produktet bare er gyldig for Norge.

Hvor mye koster PlayStation Plus 365 dager?

Standardprisen for PlayStation Plus 365 dager varierer avhengig av hvilken butikk du kjøper fra.

Husk at om du prøver å finne de absolutt billigste PlayStation Plus 365 dager-kortene så kan du fort kjøpe stjålne eller ulovlige abonnementer.

Våre PlayStation Plus 365 dager koder er 100% lovlige (sjekk vår FAQ), og noen av de billigste PlayStation Plus 365 dager abonnementene tilgjengelig på markedet. Prisene våre er såpass lave fordi vi kjøper i bulk, noe som tillater oss å selge PlayStation Plus 365 dager koder til lav pris.

Du kan være sikker på at kodene våre vil fungere for deg. Om du er i tvil eller har problemer med kodene dine, husk at du kan kontakte vår 24/7 livechat når du vil.

Å bruke PlayStation Plus 365 dager digital levering og nedlastning

PlayStation tilbyr noen flotte fordeler som gratisspill for medlemmene sine. Det er lett å spare penger på PlayStation Store siden de ofte har rabatter på bestillinger over nett, inkludert et stort utvalg download-only Blu-Ray-filmer. Når du er medlem av PlayStation Plus så får du tilgang til mange apper som Netflix, Now TV og Amazon Instant Video.

Siden vi leverer kodene digitalt og direkte i din e-post, så vil du umiddelbart kunne løse inn koden din og ha det moro.

Spill online med vennene dine

Et PlayStation Plus-medlemskap gir deg mulighet til å spille online med vennene dine. Mens det er mulig å spille multiplayer lokalt uten et PlayStation Plus-abonnement, så er det nødvendig med et medlemskap om du ønsker å koble til internett og spille med andre spillere fra hele verden.

Med menyer inne i spillet så kan du legge til venner i vennelisten din, og se hvilke spill de spiller i sanntid slik at du enkelt kan hoppe inn og bli med når du selv ønsker.

Gratisspill

Hvert år så tilbyr PlayStation 60x spill for gratis nedlastning for spillere med PlayStation Plus-medlemskap. Spillene blir tilbudt på PlayStation Vita, PlayStation 3 og PlayStation 4 og kan lastes ned og spilt så lenge medlemskapet er aktivt.

Spillene blir levert månedlig, der to spill for hvert system automatisk blir lastet ned til det respektive systemet ved begynnelsen av hver måned. Så lenge abonnementet er aktivt så vil du automatisk motta de nyeste gratisspillene fra Sony.

Hvorfor kjøpe PlayStation Plus 365 dager?

Et PlayStation Plus 365 dager medlemskap er det neste steget i ditt gamingeventyr. Når du har tilgang til online gameplay så kan du virkelig få mye mer ut av spillsamlingen din, ved å oppleve flerspill sammen med vennene dine eller spillere fra verden over. Få tilgang til eksklusivt nedlastbart innhold for spillene dine og dra nytte av tilbudene og de månedlige gratisspillene. Det er med et PS Plus medlemskap at nestegenerasjonsspillere spiller nestegenerasjonsspill.

Å bestille PlayStation Plus 365 dager fra livekort.no

Å bestille vår PlayStation Plus 365 dager er veldig enkelt! Skriv inn opplysningene dine, utfør betalingen og du vil umiddelbart motta din 365-dagers kode på skjermen. Vi kommer også til å sende deg en e-post med link til koden din.

 

Andre så også:

Alle varemerker og registrerte varemerker tilhører sine rettmessige eiere.

Produktnavn og bilder som brukes på dette nettstedet er kun for identifikasjon.