Call of Duty: Ghosts PC
  • Ingen skjulte kostnader!

  • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 live kundesupport!

  • Koden leveres umiddelbart!

Call of Duty: Ghosts PC

23

solgt!

Call of Duty: Ghosts PC

kr 82,95

/stk

  • Ingen skjulte kostnader!

  • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 live kundesupport!

  • Koden leveres umiddelbart!

kr 82,95

/stk

Antall

kr 114,00

New

+kr 0,00

Total pris:

kr 82,95

Ved å klikke på bestill, aksepterer du vilkår og betingelser.

Beskrivelse Call of Duty: Ghosts PC

Call of Duty: Ghosts PC

Call of Duty: Ghosts er et stort steg fremover for en av de største spillseriene noen sinne. Dette nye kapitelet i Call of Duty-serien byr på en historie der spilleren ikke bare kjemper for frihet for sin nasjon, men for nasjonens overlevelse.

Seriens nestegenerasjons spillmotor gir utrolig ytelse og innlevelse, sammen med hastigheten og fluiditeten til 60 bilder per sekund på alle platformer.

Enspillerdelen

10 år etter en massiv katastrofe så har USAs grenser og den globale maktbalansen blitt endret for alltid. Og av det som er igjen av landets Special Operations-styrker så er det en mystisk gruppe kjent som “Ghosts” som leder kampen mot den nye teknologisk overlegne verdensmakten.

Et nytt Call of Duty-univers: For første gang i seriens historie så vil spilleren være en “underdog”; med færre våpen og færre mennesker på sin side, og spilleren må kjempe for å ta tilbake den falne nasjonen i en sterk og personlig historie. Spillere vil bli kjent med helt nye roller og vil besøke områder av en helt endret verden, forskjellig fra alt vi har sett i Call of Duty® før.

Flerspillerdelen

I Call of Duty: Ghosts så lager du ikke bare en klasse, men du skaper en soldat, noe som er nytt i serien. I det nye Create-A-Solder-systemet så kan du endre utseende til soldaten ved å velge hode, kroppstype, utstyr osv. Og for første gang i Call of Duty® så kan du også velge kjønn. Med 20 000 mulige kombinasjoner så er det den mest fleksible og fullkomne figurtilpasningen så langt i Call of Duty-serien.

Nye dynamiske kart endrer flerspilleropplevelsen. De har interaktive elementer og ‘spiller-aktiverte hendelser’ som gjør at omgivelsene utvikler seg mens kampen er i gang. Hele landskapet kan endre seg og tvinger spillerne til å endre strategi og taktikk.

Call of Duty: Ghosts introduserer nye taktiske spillerbevegelser. Nye lenebevegelser gjør at spilleren kan lene seg rundt objekter uten å legge til knappkombinasjoner og uten å forlate dekning. Det nye håndteringssystemet gir deg flytende kontroll over objekter mens det ikke senker hastigheten din. Knegliding gir deg en naturlig overgang fra løping til dukking.

Call of Duty: Ghosts gir deg mer enn 20 nye Kill Streaks, som Juggernaut Maniac, the Helo Scout, the Vulture og ODIN Strike. Spillere kan til og med bruke vakthunden Riley fra enspillerkampanjen, til å beskytte deg og angripe fienden. Det finnes også 30 nye våpen, inkludert en helt ny våpenklassse: Marksman Rifles.

Hvordan kjøpe Call of Duty: Ghosts

For å bestille Call of Duty: Ghosts så har vi gjort det enkelt for deg.
Alt du trenger å gjøre er å fylle inn detaljene dine, velge en betalingsmetode og fullføre betalingen. Det er så enkelt som bare det! Koden vil dukke opp direkte på skjermen din, og vil bli sendt til e-postadressen din innen få minutter.

SYSTEMKRAV

MINIMUM

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ eller bedre

RAM: 6 GB RAM

HDD       : 40 GB HD space

Video: NVIDIA® GeForce™ GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 eller bedre

ANBEFALT

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

CPU: Intel® Core™ i5 – 680 @ 3.6GHz

RAM: 8 GB RAM

HDD       : 40 GB HD space

Video: NVIDIA® GeForce™ GTX 760 @ 4GB

 

Andre så også:

Alle varemerker og registrerte varemerker tilhører sine rettmessige eiere.

Produktnavn og bilder som brukes på dette nettstedet er kun for identifikasjon.