Cities: Skyline - Snowfall PC
  • Ingen skjulte kostnader!

  • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 live kundesupport!

  • Koden leveres umiddelbart!

Cities: Skyline - Snowfall PC

19

solgt!

Cities: Skyline - Snowfall PC

kr 88,00

/stk

  • Ingen skjulte kostnader!

  • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 live kundesupport!

  • Koden leveres umiddelbart!

kr 88,00

/stk

Antall

kr 88,00

New

+kr 0,00

Total pris:

kr 0,00

Ved å klikke på bestill, aksepterer du vilkår og betingelser.

Beskrivelse Cities: Skyline - Snowfall PC

Cities: Skyline - Snowfall PC

Har du alltid drømt om å bygge din helt egne by? Drømmer din kan komme til virkelighet om du skaffer deg Cities: Skyline. Denne utvidelsen ‘Snowfall’ for Cities: Skyline kan bli kjøpt veldig enkelt hos livekort.no. Gjennom vårt enkle 3-trinns bestilllingssystem så vil du motta spillet ditt på null komma niks. Å måtte gå helt til butikken høres fortiden til; med oss så bestiller du og mottar spillet ditt online. Så bare slapp av i sofaen, åpne nettsiden vår og velg et spill!

Hva er Cities: Skyline - Snowfall?

Cities: Skyline er den moderne versjonen av det klassiske simulasjonsspillet som introduserer nye gameplay-elementer som skaper en mer realistisk opplevelse. Bygg din egen by fra bunnen av og opplev de ekte utfordringene man møter på. Det vil ikke alltid være bra nok for alle innbyggerne: å inkludere nok skolen, vann og elektrisitet og helsevesen er ikke alltid like enkelt. Men med litt tid og jobb så kan du bygge en by som vokser seg til å bli den beste byen mulig.

I den andre utvidelsen av Cities: Skylines så starter du med en by som er helt dekket i snø. Ekspertisen din vil bli utfordret av nye elementer når du skal styre en by midt i vintertid. Om du er fan av Cities: Skylines så er denne utvidelsen et must-have.

Hvordan kjøpe Cities: Skylines - Snowfall

For å kjøpe Cities: Skyline - Snowfall eller andre tilgjengelige Digitale PC-spillkoder, så må du skrive inn den nødvendige informasjonen og klikke på det spillet du ønsker deg. Velg en betalingsmetode og fullfør betalingen. Når betalingen har blitt fullført så vil den digitale koden din dukke opp direkte på skjermen din, og vil bli sendt til din e-post. Ønsker du deg kanskje andre spill? Sjekk ut Diablo 3 eller Civilization V.

 

Andre så også:

Alle varemerker og registrerte varemerker tilhører sine rettmessige eiere.

Produktnavn og bilder som brukes på dette nettstedet er kun for identifikasjon.