Destiny 2 PC
  • Ingen skjulte kostnader!

  • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 live kundesupport!

  • Koden leveres umiddelbart!

Destiny 2 PC

108

solgt!

Destiny 2 PC

kr 366,95

/stk

  • Ingen skjulte kostnader!

  • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 live kundesupport!

  • Koden leveres umiddelbart!

kr 366,95

/stk

Antall

kr 515,00

New

+kr 0,00

Total pris:

kr 366,95

Ved å klikke på bestill, aksepterer du vilkår og betingelser.

Beskrivelse Destiny 2 PC

Destiny 2 PC

Fra gjengen i Activision som gav oss blockbusterserien Call of Duty: WW II så kommer enda et action skytespill som får gamingverdenen til å knele. Destiny 2, etterfølgeren av Destiny, tar deg på en episk reise gjennom galakser. Med sin filmaktige kampanjemodus så introduserer Destiny 2 for PC deg for en verden som er full av trollbindende figurer, hvor du må kjempe for å komme deg hjem igjen.

Før krig sammen med venner og andre fans av Destiny 2, med flere co-op spillmoduser, eller utfordre dem i voldsomme multiplayer match-ups. Destiny 2 for PC inkluderer skalerbar skjermoppløsning opptil 4K, et justerbart synsfelt, ubegrenset bildefrekvens, støtte for spesielle/ultra-brede skjermkonfigurasjoner, og masse mer.

*Spesialfunksjoner*

Legendarisk kampanjemodus: Sett ut på en gigantisk action-eventyrreise for å møte Red Legion, som helt fiksert på å ødelegge deg og dine brødre, og gjenvinn hjemmet ditt - den eneste trygge byen på planeten.

Co-Op Gameplay: I Strike Missions så må du invadere fiendtlige leirer med opptil tre spillere og eliminere alle trusler. I den ultimate Raid-kooperative utfordringen må du sette sammen et team på seks for å sjanse til å vinne. Tjen verdifulle prestasjoner, utstyr og våpen når du kjemper deg gjennom disse morsomme og utfordrende spillmodusene.

Trollbindende flerspiller spillmodus: Sett dine Destiny 2 ferdigheter på prøve i 4 versus 4 matchups mot andre spillere fra hele verden.

Jagere: Dødelige med sverdet og rask med utløseren, Jagere er ville og listige. De finkjemmer slagmarkene på jakt etter deres neste offer. De er kjent for å ta stor risiko som gir enda større fordeler.

Titans: Du trenger ikke en kirurg når du har en hammer. Forberedt på krig og bygget for makt så står Titans fryktløst høyt mot dine utallige fiender.

Warlock: Warlocks er Warrior-lærde av lyset. Deres sinn er et reservoar av dødelige hemmeligheter. Når de er på slagmarken så kan hemmelighetene deres ødelegge virkeligheten selv.

Fra skaperne av det kritikerroste spillet Destiny, kommer den etterlengtede etterfølgeren. Et action-skytespill som tar deg ut på en episk reise gjennom solsystemet.

Menneskehetens siste trygge by har falt til en overveldende invasjonsstyrke ledet av Ghaul, kommandør for Red Legion. Han har tatt makten fra byens Guardians og tvunget de overlevende til å flykte. Du reiser ut til mystiske, uutforskede verdener i solsystemet vårt for å finne et arsenal med våpen og nye kampferdigheter. For å slå Red Legion og konfrontere Ghaul må du gjenforene menneskehetens spredte helter, stå sammen og kjempe tilbake for å gjenerobre hjemmet vårt.

68 GB ledig plass kreves på harddisken per. 17.9. Kan endres. Krever Internett-tilkoblede elementer, og funksjonalitet kan kreve abonnement på Xbox Live Gold. Dette selges separat. Bruk av programvaren innebærer aksept av Destinys lisensavtale som er tilgjengelig på support.activision.com/license. Betaplattformtilgjengelighet og lanseringsdato(er) fastsettes senere. Se destinythegame.com/beta for informasjon. Tidsbegrenset tilbud, så langt beta-kodene rekker, hos deltakende forhandlere. Internett-tilkobling er nødvendig. Kan kreve abonnement på aktuell plattform, selges separat. Innhold i Expansion Pass kan selges separat. Hvis du kjøper Destiny 2 Expansion Pass, Expansion Pass-pakken, Digital Deluxe Edition, Limited Edition eller Collector’s Edition, må du ikke kjøpe de frittstående Expansion I og II, ettersom du vil bli belastet for dem. Destiny 2-spillet er påkrevd (selges separat). Internett-tilkobling er nødvendig.

Hvordan kjøpe Anno DESTINY 2

Å kjøpe fra livekort.no er kjempeenkelt! Skriv inn den nødvendige informasjonen, utfør betalingen og du er ferdig.

*om du bruker PayPal sikre at du bruker den samme e-postadressen som i kontoen din*

Den digitale koden vil dukke opp på skjermen din omtrent med en gang du har fullført betalingen. Du vil også motta en e-post med link til koden (husk å sjekke søppelposten om du ikke mottar noe!

SYSTEMKRAV

4K Resolution Support (3820x2160)

Uncapped framerate

Full mouse and keyboard support with custom key mapping

Text chat

Adjustable Field of View

Detailed PC settings screen

21:9 monitor support

Andre så også:

Alle varemerker og registrerte varemerker tilhører sine rettmessige eiere.

Produktnavn og bilder som brukes på dette nettstedet er kun for identifikasjon.