Evolve Stage 2 (Founders Edition) PC
 • Ingen skjulte kostnader!

 • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 live kundesupport!

 • Koden leveres umiddelbart!

Evolve Stage 2 (Founders Edition) PC

74

solgt!

Evolve Stage 2 (Founders Edition) PC

kr 37,49

/stk

 • Ingen skjulte kostnader!

 • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 live kundesupport!

 • Koden leveres umiddelbart!

kr 37,49

/stk

Antall

kr 88,00

New

+kr 0,00

Total pris:

kr 37,49

Ved å klikke på bestill, aksepterer du vilkår og betingelser.

Beskrivelse Evolve Stage 2 (Founders Edition) PC

Evolve Stage 2 (Founders Edition) PC

Evolve sitt kamp- og samarbeidsspill får oss med en gang til å tenke på Turtle Rock’s Left4Dead, men den assymetriske flerspilleren sammen med atmosfæren er det som skiller de to spillene fra hverandre. Når motstanderen din er en uforutsigbar spiller, og på noen sterke steroider så blir du nødt til å samarbeide og stole på lagkameratene dine på en meningsfull måte, noe som mange spill prøver å oppnå.

De forskjellige jegerne (Medic, Assault, Trapper, Support) er ikke så veldig forskjellig fra klassiske klassesystemer i spill, menalle har sine egne unike ferdigheter, spillestil og ‘smak’. Da vi spilte hver rolle så følte vi oss alltid veldig nyttige og del av laget. Assault-klassen var veldig lik en typisk førstepersons shooter, men det som virkelig skilte seg ut var Support og Medic som begge gjorde skikkelig skade med slows/CC. Trapper var den som tok lengst tid å bli vant til, rollen er definitivt ryggraden i gruppen - når den setter opp Sound Spikes som varsler gruppen om monsterspillerens plassering og som leder gruppen og tvinger monsteret til å kjempe.

Evolve Stage 2 er et nestegenerasjons flerspiller skytespill med et avhengighetsskapende 4v1  gameplay. Et spillerkontrollert monster må unngå og overleve et lag med fire unikt dyktige jegere.

Spillet foregår i en fiktiv fremtid der mennesket har klart å finne måter å overleve på borte fra Jorda og har begynt å kolonisere andre planeter. Menneskene kommer til Shear, en planet langt unna i “Far Arm” i verdensrommet, og har begynt å skape kolonier og industrifabrikker der.

Når koloniseringen fortsetter så begynner de å oppleve motstand fra fremmede livsformer, kjent som Monsters, som har muligheten til å utvikle seg ved å spise det lokale dyrelivet. Mens monstrene ødelegger koloniene på Shear så blir en tidligere “planet tamer” med navn William Cabot tatt ut av pensjonisttilværelsen for å håndtere trusselen og evakuere resten av kolonistene fra Shear. Cabot samler et lag med Hunters for å eliminere monstrene og beskytte samfunnet sitt.

HVA ER FOUNDERS PACK?

Enkelt sagt så får Founders alt innholdet fra før Stage 2, pluss en hel masse mer! Du vil fortsette å spille som de originale figurene inkludert deres tilpasninger så fort de er klare. Du vil også få Dragonscale skins, Predator skins, Infinity skins, Union Jack skins, Goliath Frostbite skin, Goliath Clownfish skin, Voodoo skins, og de skinnende TRS Gold Monster skins.

Hva er inkludert?

 • 19+ figurer
 • 56 Skins
 • 30,000 Silver Keys (spillvaluta)

 

 • 4V1 – Samle tre venner og jakt på monsteret eller bli til monsteret og forfølg menneskene. Uansett hvilken side du velger så vil du ha tilgang til kraftige våpen og evner som gir et balansert og konkurrerende gameplay
 • Jakt sammen eller dø alene - Velg en jeger som passer din spillestil. Enten du spiller som Trapper, Support, Assault eller Medic, så er alle rollene viktige og teamwork er er nøkkelen til å overleve når man møter på monsteret
 • Beast of Prey - Når du er monsteret - det ensomme rovdyret - så er det du som er bossen. Bruk dine brutale evner og dyresansene dine til å skape kaos, drepe menneskene og bevise at du er den dominerende arten
 • Grab three friends and hunt the monster or stalk the humans as the evolving beast. Whichever side you choose, you will have access to powerful weapons and abilities that deliver balanced, competitive gameplay
 • Savage Planet - Verken flora eller fauna er vennlig på planeten Shear. Enten så er du offer for naturkatastrofer eller så bruker du de strategisk mot offeret ditt
 • Figurtilpasning - Kom deg opp i nivå for å låse opp flere oppgraderinger, skins og perks for dine favorittklasse: jeger eller monster. Tjen et omdømme på ledertabellen og bli den ultimate predatoren.

Hvordan kjøpe EVOLVE STAGE 2 [FOUNDERS EDITION]

For å bestille EVOLVE STAGE 2 [FOUNDERS EDITION] så har vi gjort det enkelt for deg.
Alt du trenger å gjøre er å fylle inn detaljene dine, velge en betalingsmetode og fullføre betalingen. Det er så enkelt som bare det! Koden vil dukke opp direkte på skjermen din, og vil bli sendt til e-postadressen din innen få minutter.

SYSTEMKRAV

MINIMUM:

OS: Windows 7 64-bit

Processor: Core 2 Duo E6600 / Athlon 64 X2 6400

Minne: 4 GB RAM

Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5770

DirectX: Version 11

Storage: 25 GB tilgjengelig plass

Lydkort: DirectX Compliant Sound card

ANBEFALT:

OS: Windows 7 64-bit

Processor: Core i7-920 / A8-3870K

Minne: 6 GB RAM

Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 670 / ATI Radeon R9 280

DirectX: Version 11

Storage: 25 GB tilgjengelig

Lydkort: DirectX Compliant Sound card

Andre så også:

Alle varemerker og registrerte varemerker tilhører sine rettmessige eiere.

Produktnavn og bilder som brukes på dette nettstedet er kun for identifikasjon.