GTA V + Great White Shark Cash Card PC
 • Ingen skjulte kostnader!

 • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 live kundesupport!

 • Koden leveres umiddelbart!

GTA V + Great White Shark Cash Card PC

67

Solgt!

GTA V + Great White Shark Cash Card PC

kr 257,95

Per enhet

kr 639,00

 • Ingen skjulte kostnader!

 • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 live kundesupport!

 • Koden leveres umiddelbart!

kr 257,95

kr 639,00

Antall

kr 325,00

New

+kr 10,73

Total pris:

kr 268,27

Vennligst merk:

Transaksjoner som utføres med Bitcoin har en leveringstid på opptil 1 time. Koden vil bli sendt etter at vi har bekreftet betalingen.

Vi aksepterer bare kredittkort fra Norge

I noen tilfeller så kan bestillingen din bli sjekket manuelt. Dette kan ta noen minutter.

Vi aksepterer bare kredittkort fra Norge

I noen tilfeller så kan bestillingen din bli sjekket manuelt. Dette kan ta noen minutter.

Vi aksepterer bare kredittkort fra Norge

I noen tilfeller så kan bestillingen din bli sjekket manuelt. Dette kan ta noen minutter.

GTA V + Great White Shark Cash Card PC

Når en ung gatesvindler, en pensjonert bankraner og en hensynsløs psykopat havner i trøbbel med noen av de mest fryktede og forskrudde skikkelsene i den kriminelle underverdenen samt den amerikanske regjeringen og underholdningsbransjen, må de gjennomføre en rekke farlige ran for å overleve i en nådeløs by hvor de ikke kan stole på noen – og minst av alt hverandre.

Grand Theft Auto V for PC gir spillerne muligheten til å utforske den prisbelønte verdenen Los Santos og Blaine County i oppløsninger på inntil 4k og større, i tillegg til sjansen til å oppleve spillet i 60 bilder per sekund.

Spillet gir spillerne en stort utvalg tilpassingsalternativer som er unike for PC-versjonen, inkludert mer enn 25 ulike konfigurerbare innstillinger for teksturkvalitet, skyggelegging, mosaikk, anti-aliasing og mer, i tillegg til støtte og omfattende tilpassing av mus- og tastaturkontroller. De ekstra alternativene inkluderer en glidebryter som styrer befolkningstettheten ved å kontrollere antall biler og fotgjengere, støtte for dobbelt og trippel monitor, 3D-kompatibilitet samt støtte for plug-and-play-kontrollere.

Grand Theft Auto V for PC inkluderer også Grand Theft Auto Online, med støtte for 30 spillere og to tilskuere. Grand Theft Auto Online for PC vil inneholde alle eksisterende oppgraderinger og Rockstar-skapt innhold som er sluppet siden lanseringen av Grand Theft Auto Online, inkludert modusene Heists og Adversary.

PC-versjonene av Grand Theft Auto V og Grand Theft Auto Online inneholder First Person-modusen, som gir spillerne muligheten til å utforske den utrolig detaljerte verdenen Los Santos og Blaine County på en helt ny måte.

Grand Theft Auto V for PC introduserer også Rockstar Editor, en kraftig programserie med kreative verktøy som raskt og enkelt lar deg ta opp, redigere og dele spilling fra Grand Theft Auto V og Grand Theft Auto Online. Director-modusen i Rockstar Editor gir spillere evnen til å lage sine egne scener og bruke fremtredende figurer fra historien, fotgjengere og til og med dyr til å gi liv til deres egne ideer. I tillegg til avansert kameramanipulering og redigeringseffekter som inkluderer hurtig og sakte film samt et stort utvalg kamerafilter, kan spillerne legge til sin egen musikk ved å bruke sanger fra radiostasjonene i GTAV, og dynamisk kontrollere intensiteten til musikken i spillet. Fullførte videoer kan lastes opp direkte fra Rockstar Editor til YouTube og Rockstar Games Social Club for enkel deling.

SISTE SJANSE TIL Å OVERFØRE FRA PS3 & XBOX 360

Nå er det siste mulighet til å overføre de eksisterende GTA Online-figurene og fremdriften din fra PlayStation 3 eller Xbox 360 til PlayStation 4, Xbox One eller PC. Dette vil ikke lenger være mulig etter 6. mars 2017.

Med din kopi av Grand Theft Auto V så vil du også motta The Great White Shark Cash Card som gir 1 250 000 in-game GTA dollar som du kan bruke i GTA Online.

Opplev den definitive versjonen av GTAV, som inneholder grafiske og tekniske forbedringer som gir et fantastisk nytt detaljnivå, et videoredigeringsprogram som er utviklet for avansert filmskaping i spillet, samt det betydelig oppgraderte GTA Online med tilgang til alle de siste kjøretøyene og spillingen fra vår pågående serie av gratis oppdateringer, inkludert den siste Import/Export-oppdateringen.

- Nye våpner, kjøretøy og aktiviteter

- Ekstra dyreliv

- Tettere trafikk

- Nytt foliage system

- Forbedret skade- og væreffekter, og masse mer

Alle disse funksjonene er forbedret med utrolig oppløsning, dramatiske forbedringer i lys, skygger, tekstur og bildefrekvens.

EKSKLUSIVT INNHOLD FOR RETURNERENDE SPILLERE

For å belønne Grand Theft Auto V-fans for å spille på PC og oppleve en nyere mer detaljert versjon av Los Santos og Blaine County så har Rockstar Games massevis av eksklusive ting for disse spillerne som kommer fra PlayStation®3 og Xbox 360 - med hver og en av dem koblet til aktiviteter tilpasset for dem slik at de kan oppleve spillets store verden på nye og spennende måter. For mer info om å få tilgang til eksklusivt innhold for returnerende spillere, vennligst besøk www.rockstargames.com/V/bonuscontent.

Great White Shark Cash Card: $1,250,000

Kontanter betyr alt i denne byen. Kjøp kontantpakker for Grand Theft Auto Online for å løse alle dine pengeproblemer og skaffe deg det du vil ha i Los Santos og Blaine County. Alle kjøpte kontanter blir automatisk satt inn på bankkontoen til spillfiguren din. Bruk pengene fornuftig, for kontantterapi varer ikke evig.

Grand Theft Auto V kreves for å spille. Dette selges separat.

Hvordan kjøpe GTA V + Great White Shark Cash Card

For å bestille GTA V + Great White Shark Cash Card så har vi gjort det enkelt for deg.
Alt du trenger å gjøre er å fylle inn detaljene dine, velge en betalingsmetode og fullføre betalingen. Det er så enkelt som bare det! Koden vil dukke opp direkte på skjermen din, og vil bli sendt til e-postadressen din innen få minutter.

MINIMUMKRAV:

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA-skjermkort anbefales på Vista-OS)

Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2,40 GHz (4 CPU-er) / AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 CPU-er) @ 2,5 GHz

Minne: 4 GB RAM

Graphics: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10.1, 11)

Storage: 65 GB available space

Sound Card: 100 % DirectX 10-kompatibelt

HDD Space: 65GB

ANBEFALT:

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1

Processor: Intel Core i5 3470 @ 3,2 GHZ (4 CPU-er) / AMD X8 FX-8350 @ 4 GHZ (8 CPU-er)

Minne: 8 GB RAM

Graphics: NVIDIA GTX 660 2 GB / AMD HD7870 2 GB

Storage: 65 GB available space

Sound Card: 100 % DirectX 10-kompatibelt

 

 

 

Hvordan kjøpe GTA V + Great White Shark Cash Card PC?

Å kjøpe GTA V + Great White Shark Cash Card PC fra Livekort.no er så enkelt som 1 2 3! Bare skriv inn e-postadressen din, velg en betalingsmetode og fullfør betalingen!

Hvorfor kjøpe fra oss?

 • Våre digitale koder er 100% lovlige og er kjøpt fra offisielle leverandører.
 • Vi har noen av de billigste GTA V + Great White Shark Cash Card PC på markedet.
 • Flere betalingsmetoder
 • Vi sender deg de digitale kodene dine umiddelbart og direkte til e-postadressen din etter kjøpet.
 • Effektiv og vennlig kundestøtte om du skulle ha problemer eller spørsmål om programvaren.
 • Forhåndsbestillings-produkter vil bli levert før eller på selve releasedatoen, mens produkter på lager vil umiddelbart bli levert for sikkerhetssjekk.
 • Kjøp av varer for kommersielt bruk vil ikke bli akseptert.
 • Du kjøper et produkt som kun er digitalt.
 • For mer informasjon vennligst sjekk vår FAQs.
 • Om du opplever et problem med en kjøp, vennligst gi beskjed til oss ved å bruke vårt kontaktskjema.
 • Disse nedlastbare kodene er produsert av spillutvikleren og er derfor helt originale.
 • Disse kodene har ingen utløpsdato.
 • Nedlastbart innhold eller DLC-produkter - Du må ha originalspillet for å spille denne utvidelsen.

Andre så også:

Milos

Billig, greit, og kjapt. No problemo:)

10.05.2017 23:10:48

Alle varemerker og registrerte varemerker tilhører sine rettmessige eiere.

Produktnavn og bilder som brukes på dette nettstedet er kun for identifikasjon.