GTA Shark Cash Cards PSN

(3 Produkter)

Sorter etter

Se kategori

Vil du maksimere gamingopplevelsen din? Den beste måten å kjøpe in-game produkter på er å sette inn kreditt med in-game valutaer. Vi gir bare digitale koder slik at du kan få produktet ditt umiddelbart etter betaling. Vi tilbyr en rekke betalingsmetoder, så å finne en som passer deg er enkelt.

Om in-game valutaer

Å bruke in-game valutaer lar deg dra nytte av alternativer i spillet som du ellers ikke ville ha tilgang til, eller vil speede opp prosessen med å skaffe disse in-game produktene. Bruk FIFA 17 poeng til å kjøpe pakker som inkluderer fotballspillere og trenere du kan bruke i gameplay. Å bruke 2200 FIFA Points vil gi deg tilgang til mange spennende pakker.

Kjøp in-game valutaer

Har du funnet et kort og er klar til å kjøpe det? For å fullføre bestillingen, fyll inn den nødvendige informasjonen, velg en betalingsmetode og fullfør bestillingen. Når betalingen har blitt fullført så vil du umiddelbart bli ført til en skjerm som gir deg din digitale kode. I tillegg så vil du motta den samme koden i e-posten din for din egen referanse. Løs inn denne koden til kontoen din for å få tilgang til dine in-game valutaer.