Middle-earth: Shadow of War Xbox One/PC
  • Ingen skjulte kostnader!

  • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 live kundesupport!

  • Koden leveres umiddelbart!

Middle-earth: Shadow of War Xbox One/PC

34

solgt!

Middle-earth: Shadow of War Xbox One/PC

kr 298,00

/stk

kr 599

  • Ingen skjulte kostnader!

  • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 live kundesupport!

  • Koden leveres umiddelbart!

kr 298,00

/stk

kr 599

Antall

kr 298,00

New

+kr 0,00

Total pris:

kr 298,00

Ved å klikke på bestill, aksepterer du vilkår og betingelser.

Beskrivelse Middle-earth: Shadow of War Xbox One/PC

Middle-earth: Shadow of War Xbox One/PC

Middle-earth: Shadow of War for Xbox One/Windows spillbeskrivelse

Middle-earth: Shadow of War er den etterlengtede oppfølgeren til et av de høyeste innbringende og kritisk anerkjente Xbox- og Windows-spillet noen sinne - Middle-earth: Shadow of Mordor. Den har en historie som er forfriskende ny og original, med Celebrimbor og Talion som må bak fiendens linjer når de returnerer og samle en hær for å hjelpe Mordor mot Sauron - the Dark Lord!

Med en historie basert blant hendelsene til The Lord of the Rings og The Hobbit, så tilbyr Middle-earth: Shadow of War en mer personlig, ekspansiv og rikere verden full av episke skurker og helter, originale fiender, ikoniske steder og mange flere personligheter, inkludert helt nye figurer med utallige interessante historier.

Spillerne i Middle-Earth: Shadow of War må konfrontere de verste og ikke minst de dødeligste av fiender mens de bærer en ny Ring of Power, inkludert Sauron og hans Nazgul i en mammutkamp for Middle-earth. Dette open world Xbox One action-eventyrspillet, bringes til live gjennom det prisbelønte Nemesis System-utvidelsen, med sin robuste tilpassing fra det første spillet, og blir brukt gjennom hele Middle-earth-verden. Her blir handlingene til figurene og miljøene rundt diktert av spillernes avgjørelser og handlinger, og gjør at du opplever en unik personlig verden som passer til enhver spillopplevelse.

Med utvidelsen av Nemesis-systemet så introduserer Shadow of War Followers som lager helt nye historier om hevn, lojalitet og svik. Nemesis-systemet introduserer gjennom utvidelsen sin Nemesis Fortresses som lar spillere bygge en eksklusiv personlig verden som gjør at de kan benytte seg av ulike strategier for å bidra til å bygge personlige verdener og beseire dynamiske høyborger med sin tilpassede Orc army.

Middle-Earth: Shadow of War Forhåndsbestilling releasedato og pris

Warner Bros.’ Middle-Earth: Shadow of War er tilgjengelig for forhåndsbestilling, og vil bli sluppet 10. Oktober 2017.

Billige digitale koder for Middle-Earth: Shadow of War for Xbox One/Windows er tilgjengelig her hos livekort.no for den beste prisen.

Hvor mye koster en Middle-Earth: Shadow of War spillkode?

Standardprisen for Warner Bros.’ Middle-Earth: Shadow of War varierer avhengig av hvilken butikk du kjøper fra.

Husk at om du prøver å finne den billigste koden for Middle-Earth: Shadow of War for Windows/Xbox One så kan du lett få problemer, siden mange leverandører selger stjålne eller ulovlige digitale Xbox One/Windows-koder

Våre MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR nedlastbare koder er 100% lovlige (du kan sjekke vår FAQ) og er noen av de billigste Middle-Earth: Shadow of War-kodene på markedet. Våre priser er lave fordi vi kjøper i bulk, noe som lar oss selge til kundene våre til nedsatt pris.

Du kan være trygg på at kodene våre vil fungere for deg. Hvis du fortsatt er i tvil eller opplever noen form for problemer med din Windows og Windows/Xbox One digitale koder, husk at du kan kontakte vår Livechat 24/7 med dine henvendelser.

Hvordan kjøpe Middle-Earth: Shadow Of War for Xbox One/Windows?

Å kjøpe Middle-Earth: Shadow of War for Xbox One/Windows fra livekort.no er så enkelt som bare det! Bare skriv inn e-postadressen din, velg en betalingsmetode og fullfør betalingen!

*Om du bruker PayPal vær sikker på at du bruker samme e-postadresse som du bruker for kontoen din*

Innen få sekunder etter at du har fullført betalingen så vil du motta Xbox One og/Windows spillkoden rett på skjermen din, med en kopi sendt til din e-post i tillegg. (Tips - ikke glem å sjekke spammappen om ingenting dukker opp i innboksen din!)

Anbefalte XBOX ONE-spill

Kunder som kjøpte Middle-Earth: Shadow of War for Xbox One/Windows, viste også interesse for følgende Xbox One-spill.

Hvordan fungerer det? - Livekort.no

Andre så også:

Alle varemerker og registrerte varemerker tilhører sine rettmessige eiere.

Produktnavn og bilder som brukes på dette nettstedet er kun for identifikasjon.