Ansvarsfraskrivelse

King Of Shopping Pte. Ltd., gir herved heretter deg tilgang til www.livekort.no («Platform») og inviterer deg til å kjøpe fra tilbudet.

King Of Shopping Pte. Ltd. forbeholder dermed retten til enhver tid å endre innholdet eller fjerne deler uten å måtte gjøre det med forvarsel til deg.

Begrenset Ansvar

King Of Shopping Pte. Ltd. gjør sitt ytterste for å oppdatere innholdet på platform så ofte som mulig og/eller supplement. Til tross for denne oppmerksomhet og omsorg så er det mulig at innholdet kan være ufullstendig og/eller feil.

De tilbudte materialene på Platform er uten noen garanti eller krav til korrekthet. Disse materialene kan være offer for endringer til hvilken som helst tid, uten forvarsel King Of Shopping Pte. Ltd.

Spesifikt for priser og annen informasjon om produkter på platform som er tilsynelatende offer for programmerings- eller skrivefeil. Du kan på grunnlag av slike feil ikke hevde noen avtale med King Of Shopping Pte. Ltd. Platform inneholder lenker til tredjeparts nettsider eller tjenester som King Of Shopping Pte. Ltd.aldri påtar seg ansvar for.

Kundestøtte

Dersom kundestøtte forespørres med hensyn til et produkt, opptrer King Of Shopping Pte. Ltd. som mellommann.

Opphavsrett

Alle immaterielle rettigheter vedrørende disse materialene ligger hos King Of Shopping Pte. Ltd.

Å kopiere, distribuere eller noen annen bruk av disse materialene er ikke tillat uten skriftlig tillatelse fra King Of Shopping Pte. Ltd., med mindre og bare i den grad gitt i forskrift av ufravikelig lov (slik som retten til å sitere), med mindre annet er indikert i spesifikke materialer.

Annet

Denne ansvarsfraskrivelsen kan endres fra tid til annen. Denne ansvarsfraskrivelsen er generert gjennom ICTRecht Disclaimer generatoren (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/)