Å bli en Media Partner

Velkommen til Livekort.no! Det er stor sannsynlighet for at du elsker internett og gaming, men at du også har en blogg, YouTube-kanal eller mange følgere på sosiale medier... Vi digger det! Skulle du ønske å samarbeide med oss?

Fordeler med å være Media Partner

Dette er fordelene du vil nyte når du jobber  med Livekort.no!

                                                                


Gratis gamingtid: Fordi vi vet at alle elsker freebies! Hjelp oss å bygge vårt publikum og få Gratis Online Abonnementer for PSN, Xbox Live og Steam-nettverk! Vi kan gi deg en spesiell invite-kode som vi kan spore når du skaffer oss nye brukere. Vi vil gi deg gratis gamingtid på den konsolen du ønsker!

Øk din eksponering og skaff et større publikum: Vi har mer enn 50 000 unike besøkende hver måned, og det inkluderer ikke vår voksende mailing-liste på 80 000 ++. Bli en Livecards.co.uk media partner og begynn å vokse ditt publikum i dag! Hver uke promoterer vi alle de partnerne som oppnår best resultater.

Giveaways fra Livekort.no: Genom att göra din sociala mediekanal mer attraktivt genom att associera dig med oss kan göra dig berättigad till gratis giveaways och mer. Har du någonsin funderat på att starta en tävling för din publik på dina kanaler och sidor? Dina fans kommer att älska dig för det! Bli en partner och vi kan hjälpa till att få din målgrupp mer engagerade, med en gång!

 

Er du en Youtuber?
Start å promotere for oss og inviter brukere!

Lag en promoteringsvideo og få GRATIS GAMINGTID PÅ ENHVER SPILLEKONSOLL. Jo flere invites du får, desto lenger varer abonnementet. Hør her: om du skaffer oss 100 invites vil du kunne spille gratis gjennom hele dette året!

Høres bra ut?

Her er greia:

Alt du trenger å gjøre er å lage en promoteringsvideo om Livekort.no og sende oss en link til din kanal. Om vi er imponert over dine tall, vil vi sende deg et gratis abonnement for den konsolen du eier (Xbox, PNS eller Steam).

Når du mottar koden din (noe som vil ta bare få minutter) bare lag en video som forklarer hvor enkel hele prosessen (å legge til kreditten til ditt gaming-nettverk) var.

Høres enkelt ut? Du kan se denne videoen for et eksempel.

Å bli betalt av Livekort.no

Ok, så du er veldig god på innholdet du produserer! Skulle du ønske deg en deltidsjobb med oss?

Vi er på konstant utkikk etter Youtubere, bloggere og personer i sosiale medier som er innflytelsesrike og har store publikum.

Om du tror du ønsker å få mer ut av Livekort.no enn Gratis Gamingkoder (vi snakker om cash!), vennligst fyll ut formen nedenfor og sørg for at du nevner det i den riktige tick-boksen...

Søk nå!

Vi vil kontakte deg med all den informasjonen du trenger for å starte i dag! La oss høre fra deg:

En enkel form for å få ditt navn, e-post, nettside, blogg, sosial media-profil, YouTube og en tick-boks for å vite om du skulle være interessert i å få produkter eller litt penger for ditt promoteringsmateriale i fremtiden...