GamerSaloon – tjen penger ved å spille spill

GamerSaloon.com er bransjeleder innen ferdighetsbaserte, konkurranser online for konsoll, PC, nettleserbaserte spill og mobilspill hvor vinnere mottar pengepremier! GamerSaloon har over en million registrerte medlemmer og har hittil tildelt over 50 millioner kroner i pengepremier.


 

TRYKK HER for å delta gratis i en FIFA 18-turnering akkurat nå!
Detaljer om turneringen:

Startdato: 19. mai 2018

Spill: FIFA 18

Konsoll: Xbox One

Inngangspris: Null

Turnering premiepenger: $25

 EKSKLUSIV BONUS

HENT EN INNSKUDDSBONUS PÅ 250% ved å registrere deg, sette innskudd på kontoen din og delta i konkurranser. KLIKK HER for å komme i gang.

 


Spill Solo eller i team

Utfordre en spiller som er online, skap din egen utfordring, eller bla gjennom åpne utfordringer, GamerSaloon lar deg koble til online og spille kamp, vise resultatene dine og få betalt!SPILL SPILL, VINN CASH

Spill FORTNITE, Madden, NBA2K, FIFA, NHL, Call Of Duty, 8 Ball Pool, CS:GO, Rocket League, Overwatch, Super Smash Bros, Halo, Mortal Kombat og mer mot spillere på GamerSaloon.

Det finnes kamper klare som du kan spille på GamerSaloon akkurat nå, så REGISTRER, lag din gamerprofil, og sett innskudd til kontoen din for å begynne å spille for penger.REGISTRER I DAG OG DELTA I EN FIFA 18 TURNERING GRATIS!