About Us?

Vi har mange års erfaring med nettsalg og spesialiserer oss i digital distribusjon av spill, abonnementer og gavekort. Med nettbasert levering sparer vi tid og penger for kundene våre.
Dette betyr at våre kunder alltid kan være trygge på at de får hjelpen de trenger fra den beste kundeserviceavdelingen. Med årevis erfaring med salg av koder over nettet kan vi tilby en profesjonell kundebehandling og sikkerhet ved kjøp av lovlige produkter til konkurransedyktige priser.

Et navn du kan stole på


Det er veldig enkelt for oss å bare snakke om hvor fantastiske vi er! Men ta ikke bare vårt ord for det. Vi verdsetter alle våre kunders tilbakemeldinger, enten det er negativt eller positivt. TrustPilot, den ledende online-regulatoren av e-handelsnettsteder, har vurdert oss konsekvent over 9/10, med over 5 000 stemmer nå i dag.

Å se er å tro, sies det. Og som du kan se så er vi et navn du kan stole på!


Kundeservice døgnet rundt


Vi mener at en bedrift bare er like god som kundeservicen de har. Derfor er vi stolte over å fortelle at King Of Shopping Pte. Ltd. tilbyr kundeservice over Internett på, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

All service utføres på engelsk av EKTE og lidenskapelige kundeserviceagenter, som har som mål å sørge for at alle spørsmål, henvendelser og klager behandles raskt og profesjonelt.

 

Alle store betalingsmåter aksepteres


I dagens moderne samfunn er det viktig å være fleksibel, derfor tilbyr vi mange forskjellige måter å trygt betale for kjøpene dine.

Enten du ønsker å bruke et kreditt- eller debetkort fra Visa, Mastercard eller American Express, PayPal-kontoen din eller nyere metoder som Bancontact/Mister Cash, iDeal eller Bitcoin!

Du kan være trygg på at vi tar din sikkerhet på nett på alvor, og du kan utføre kjøp raskt med ro i sinnet.

Vi kommer ikke til å stoppe før navnet vårt er det første du tenker på når det gjelder å kjøpe digitale koder, uansett hvor i verden du er!

 

Vår kundeservice er åpen fra:

Mandag til søndag, chat-support døgnet rundt på engelsk

 

For andre henvendelser kan du kontakte oss på:

+37 1 6609 0210 eller døgnet rundt i vår Livechat!

Send e-post på:  [email protected]

 

Service Company:
King Of Shopping Pte. Ltd.

Postadresse:
1 Raffles Place 40-02
One Raffles Place, 048616
Singapore

VAT-nummer: 202016263D
 

Vilkår og betingelser» Ansvarsfraskrivelse » Personvernvilkår»