The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC
  • Ingen skjulte kostnader!

  • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 live kundesupport!

  • Koden leveres umiddelbart!

The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC

25

solgt!

The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC

kr 60,95

/stk

  • Ingen skjulte kostnader!

  • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

  • 100% produktgaranti!

  • 24/7 live kundesupport!

  • Koden leveres umiddelbart!

kr 60,95

/stk

Antall

kr 91,00

New

+kr 0,00

Total pris:

kr 60,95

Jeg forstår at dette er et regionlåst produkt.

Ved å klikke på bestill, aksepterer du vilkår og betingelser.

Beskrivelse The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC

The Sims 3 - Movie Stuff PC DLC

VIKTIG: dette produktet er Downloadable Content (nedlastbart innhold)

For å bruke dette innholdet så kreves det at du har hovedspillet The Sims™ 3 på Steam.

The Sims 3 - Movie Stuff DLC

Bring all glitter og glamour fra Hollywood rett inn i din Sim sitt hjem med The Sims™ 3 Movie Stuff! Gjør deg klar for mer unike historier med et distinkt tema for innredning, møblering og klær som er inspirert av ikoniske filmsjangre. Med et bredt utvalg av objekter fra creepy barnesenger til en gigantiske cowboyhatter, så kan du fortelle historiene til kjente lovbrytere, ekte western cowboys (og cowgirls), og bli inspirert til å skape rare og skumle horrorhistorier. Gjør klar din egen Sims-scene, for nå møter Sims-byen Tinseltown!

Mote

Enten du lager deg en kappekledd helt, eller en ond skurk så kommer din Sim til å se helt super ut med det store utvalget av velpassende, men litt over-kanten kostymer - inkludert den mektige og mystiske Super Justice Llama!

Skrem Sim-naboene dine med morsomme og skremmende kostymer. Gotiske klær inkluderer en rekke makabre farger som svart  og sterk rød med ekstraeffekter som systing, massevis av opprivde klær for å se ut som du akkurat har stått opp fra de døde og kjempet kjempet deg ut av graven.

Det er på tide å prøve ut noen nye plagg, med buksechaps, vester og utpregede Victorianske kjoler. Din Sim kommer til å se ut som den kommer rett ut fra en ekte Western-saloon.

Nye hårstiler, hatter og hjelmer

Avslutt stylingen med et stort utvalg av crazy hårfrisyrer og hodeplagg. Dette er prikken over i’en, og din Sim kommer til å være klar til close-up når du har tatt i bruk et av de mange alternativene, fra superhelt-aktige hjelmer til en utbrodert gotisk hatt til et spøkelseaktig brudeslør. 

Innredning

Skap et fint hjem eller gjemmested som passer både helter og skurker, med skulpturer, minner som bilder og objekter og masse mer som er inspirert av de største tegneserieheltene. Din Sim kan til og med få følelsen av at de vil gå tilbake til sin helteaktige identitet når de dusjer i en telefonkioskdusj!

Gi huset en hjemmekoslig innredning som sier “Howdy partner!”. Eldgamle møbler som sminkebord i tre og en koselig gyngestol kommer til å bringe ekte klassisk Westernstil inn i stua di.

Din Sim må gjøre seg klar for litt grøss og gru, men i god stil. Du kommer til å ha en fryktelig (fryktinngytende) god tid når du innreder hjemmet til din Sim, med grøsserinnredning som er helt over kanten, med bokhyller til å få mareritt av, dører fullt av spindelvev og syltetøyglass med massevis av rare objekter du ikke vil vite hva er.

Hvordan kjøpe The Sims 3 - Movie Stuff DLC

For å bestille The Sims 3 - Movie Stuff DLC så har vi gjort det enkelt for deg. Innen få minutter vil du ha spillet du ønsker på din PC eller spillkonsol.


Alt du trenger å gjøre er å fylle inn detaljene dine, velge en betalingsmetode og fullføre betalingen. Det er så enkelt som bare det! Koden vil dukke opp direkte på skjermen din, og vil bli sendt til e-postadressen din innen få minutter.

Livekort.no elsker å gjøre ting enkelt for deg!

SYSTEMKRAV

OS: Windows XP (Service Pack 2) eller Windows Vista (Service Pack 1)

Processor: (XP) 2.0 GHz P4 processor eller lignende; (Vista) 2.4 GHz P4 processor eller lignende

Memory: (XP) 1 GB; (Vista) 1.5 GB

Graphics: 128 MB Video Card med støtte for Pixel Shader 2.0

DirectX®:

Hard Drive: At least 6.5 GB med harddiskplass med minst 1 GB ekstra plass for custom content

Sound:

Built-in Graphics:

Intel Integrated Chipset, GMA X3000 or above.

2.6 GHz Pentium D CPU, eller 1.8 GHz Core 2 Duo, eller lignende

0.5 GB additional RAM

Andre så også:

Alle varemerker og registrerte varemerker tilhører sine rettmessige eiere.

Produktnavn og bilder som brukes på dette nettstedet er kun for identifikasjon.