Xbox Live

Sorter etter


Hvorfor du burde kjøpe dine Xbox Livekort fra Livekort.no

  • Våre koder er 100% lovlige
  • Vi har noen av de billigste livekort i Norge og verden
  • Vi leverer de digitale kodene direkte (og umiddelbart) til din e-postadresse
  • 24-timers livechat og utmerket kundestøtte
  • Enkelt 3-trinns kjøpssystem, ingen grunn til å fylle ut plagsomme skjemaer! Vi trenger bare din e-postadresse og en gyldig betalingsmetode

 

Billige Xbox Livekort digitalt levert for Xbox 360 og Xbox One

Xbox-medlemskapene du ser listet ovenfor vil bli levert direkte og umiddelbart til din e-post etter at betalingen din har blitt behandlet. Disse Xbox-medlemskapkortene blir umiddelbart levert i form av digitale koder for Xbox One og Xbox 360. De vil fungere uavhengig av hvilken av disse to konsollene du har.

 

Å bruke dine Xbox Livekort

Etter kjøpet så trenger du simpelthen bare å løse inn Xbox Livekoden i din Xbox-konto. Dette vil la deg nyte multiplayer-muligheter og andre fordeler på Xbox Live-nettverket.

 

Hvor mye koster Xbox Livekort?

Vi hos Livekort.no spesialiserer oss på å selge billige Xbox Livekoder. Våre Xbox Live digitale koder er 100% lovlige. Når du fullfører vår enkle betalingsmetode så vil våre Xbox Livekoder automatisk og direkte bli levert digitalt til skjermen din, du vil også motta den i e-posten din.

Om du lurer på hvor mye det koster å kjøpe et Xbox Live-medlemskap, så avhenger det av lengden til Xbox Live-abonnementet du ønsker. Vi kan garantere deg at våre koder er noen av de billigste i hele Norge.

Vi kjøper Xbox Livekoder til nedsatte priser fordi vi kjøper i bulk fra lisenserte distributører. Dette er grunnen til at vi kan tilby Xbox Live digitale koder til nedsatt pris. Du kan være sikker på at når du kjøper fra Livekort.no så vil du få noen av de billigste Xbox Live-abonnementene tilgjengelig i Norge.

Merk: Disse Xbox Live-kodene gir deg ikke rett til et Xbox Live Gold-medlemskap. Om du er på utkikk etter å kjøpe billige Xbox Live Gold-abonnementer så anbefaler vi at du sjekker ut vår side om billige Xbox live Gold koder.

 

Kjøp Xbox Live Gold-medlemskap og Xbox Gavekort

Om du ønsker å kjøpe Xbox gavekort og Microsoft Points så burde du sjekke ut våre andre tilbud.

Og videre, om du ønsker å få tilgang til alle fordelene et Xbox Live Gold-medlemskap har, så burde du sjekke ut noen av våre billige Xbox Gold 12 måneder medlemskap eller vår populære 3 måneder Xbox Gold abonnement. Igjen så håper vi at du får mye nytelse av å kjøpe Xbox Live kreditt fra oss! Vi er veldig opptatt over at våre kunder er fornøyde og vi er glade for å høre din mening.

Husk at du alltid kan kontakte oss via vår 24-timers livechat. Om du har noen tvil angående våre digitale koder og produkter anbefaler vi at du sjekker vår FAQs eller sender oss en melding. Håper vi ser deg snart!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY