Ansvarsfraskrivelse

Flawless Shopping BV, gir herved heretter deg tilgang til www.livekort.noh («Platform») og inviterer deg til å kjøpe fra tilbudet.

Flawless Shopping BV forbeholder dermed retten til enhver tid å endre innholdet eller fjerne deler uten å måtte gjøre det med forvarsel til deg.

Begrenset Ansvar

Flawless Shopping BV gjør sitt ytterste for å oppdatere innholdet på platform så ofte som mulig og/eller supplement. Til tross for denne oppmerksomhet og omsorg så er det mulig at innholdet kan være ufullstendig og/eller feil.

De tilbudte materialene på Platform er uten noen garanti eller krav til korrekthet. Disse materialene kan være offer for endringer til hvilken som helst tid, uten forvarsel Flawless Shopping BV.

Spesifikt for priser og annen informasjon om produkter på platform som er tilsynelatende offer for programmerings- eller skrivefeil. Du kan på grunnlag av slike feil ikke hevde noen avtale med Flawless Shopping BV. Platform inneholder lenker til tredjeparts nettsider eller tjenester som Flawless Shopping BV aldri påtar seg ansvar for.

Kundestøtte

Dersom kundestøtte forespørres med hensyn til et produkt, opptrer Flawless Shopping B.V. som mellommann.

Opphavsrett

Alle immaterielle rettigheter vedrørende disse materialene ligger hos Flawless Shopping BV.

Å kopiere, distribuere eller noen annen bruk av disse materialene er ikke tillat uten skriftlig tillatelse fra Flawless Shopping BV, med mindre og bare i den grad gitt i forskrift av ufravikelig lov (slik som retten til å sitere), med mindre annet er indikert i spesifikke materialer.

Annet

Denne ansvarsfraskrivelsen kan endres fra tid til annen. Denne ansvarsfraskrivelsen er generert gjennom ICTRecht Disclaimer generatoren (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/)