Om oss?

Siden November 2010 har vi spesialisert oss på salg av gavekort og spillkoder. Vi jobber utelukkende på nettet, og kan derfor tilby gode priser. Spill og teknologi er ikke kun noe våre ansatte nyter, men også forstår.

Dette betyr at våre kunder alltid kan være trygge på at de får hjelpen de trenger fra den beste kundeserviceavdelingen. Med årevis erfaring med salg av koder over nettet kan vi tilby en profesjonell kundebehandling og sikkerhet ved kjøp av lovlige produkter til konkurransedyktige priser.

Om oss

Mana Minds SIA har vært i bedrift siden november 2010, og er en av markedsledere i å levere lovlige digitalkoder. Vi er spesialister på å selge digitale koder og gavekort for Xbox, PlayStation og PC-spill, inkludert Steam-koder, PSN Plus-medlemskap, XBOX Live-abonnementer og programvare.

Siden vi kun opererer på nett så kan vi holde prisene våre lave, noe som lar kundene våre spare penger!

 

Gjennom årene så har vi bygget oss en lojal kundebase på grunn av vår ærlighet, lave priser og god kundeservice. Når du handler hos oss så garanterer vi 100% originale produkter levert til deg digitalt, raskt og trygt!

 

En utvidende global kraft


Gode ting kommer ofte fra små begynnelser, og Mana Minds SIA er inget unntak.

Vi er ikke fornøyd med å ta kun en liten del av markedet, og det er vårt oppdrag å bli den største nettbutikken for digitale koder og produkter.

Foreløpig så har vi mer enn 30 nettbutikker, opererer over 11 land og leverer til over 1 million kunder på 10 forskjellige språk!

 

Et navn du kan stole på


Det er veldig enkelt for oss å bare snakke om hvor fantastiske vi er! Men ta ikke bare vårt ord for det. Vi verdsetter alle våre kunders tilbakemeldinger, enten det er negativt eller positivt. TrustPilot, den ledende online-regulatoren av e-handelsnettsteder, har vurdert oss konsekvent over 9/10, med over 5 000 stemmer nå i dag.

Å se er å tro, sies det. Og som du kan se så er vi et navn du kan stole på!


Kundeservice døgnet rundt


Vi mener at en bedrift bare er like god som kundeservicen de har. Derfor er vi stolte over å fortelle at Mana Minds SIA tilbyr kundeservice over Internett på tvers av alle våre nettsteder, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

All service utføres på engelsk av EKTE og lidenskapelige kundeserviceagenter, som har som mål å sørge for at alle spørsmål, henvendelser og klager behandles raskt og profesjonelt.

 

Alle store betalingsmåter aksepteres


I dagens moderne samfunn er det viktig å være fleksibel, derfor tilbyr vi mange forskjellige måter å trygt betale for kjøpene dine.

Enten du ønsker å bruke et kreditt- eller debetkort fra Visa, Mastercard eller American Express, PayPal-kontoen din eller nyere metoder som Bancontact/Mister Cash, iDeal eller Bitcoin!

 

Du kan være trygg på at vi tar din sikkerhet på nett på alvor, og du kan utføre kjøp raskt med ro i sinnet.

Vi kommer ikke til å stoppe før navnet vårt er det første du tenker på når det gjelder å kjøpe digitale koder, uansett hvor i verden du er!

 

Vår kundeservice er åpen fra:

Mandag til søndag, chat-support døgnet rundt på engelsk

 

For andre henvendelser kan du kontakte oss på:

+37 1 6609 0210 eller døgnet rundt i vår Livechat!

Send e-post på:  [email protected]

 

Service Company:
Mana Minds SIA

Postadresse:
Talivalza iela 21 - 38
Riga, LV-1006
Latvia

VAT-nummer: LV40203111438
KvK: 40203111438

 

 

 

Vilkår og betingelser» Ansvarsfraskrivelse » Personvernvilkår»