Playstation Network Card 400 kr
 • Ingen skjulte kostnader!

 • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 live kundesupport!

 • Koden leveres umiddelbart!

Playstation Network Card 400 kr

1413

solgt!

Playstation Network Card 400 kr

kr 399,00

/stk

 • Ingen skjulte kostnader!

 • Mer enn 1 million fornøyde kunder!

 • 100% produktgaranti!

 • 24/7 live kundesupport!

 • Koden leveres umiddelbart!

kr 399,00

/stk

Antall

kr 399,00

New

+kr 0,00

Total pris:

kr 399,00

Ved å klikke på bestill, aksepterer du vilkår og betingelser.

Beskrivelse Playstation Network Card 400 kr

Playstation Network Card 400 kr

Hva får du?

Forhåndsbestill spill for å komme fremst i køen og få dem automatisk levert til din PS3 eller PS4 ved midnatt på releasedagen. Finn ut mer på eu.playstation.com/pre-order-introduction. Med et stort utvalg av varer, inkludert spill, demoer, utvidelsespakker og videoer, samt jevnlig oppdaterte spesialtilbud på ulike spill som allerede har blitt utgitt med gode priser. Opplev populære serier samt spill som er tilgjengelig utelukkende som nedlastning via PlayStation Network. Sjekk ut det stadig voksende utvalget av PS One og PS2 Classics, samt et bredt utvalg av indiehits.

Hvordan løse inn koden

 1. Lag din egen Sony Entertainment Network-konto på eu.playstation.com/registration.
 2. Logg på PlayStation Store eller nettbutikken vår.
 3. Velg “Løs inn koder” (for PS Vita, klikk først på alternativer-ikonet på bunnen av skjermen).
 4. Skriv inn koden på 12 siffer, og velg deretter “Fortsett”.
 5. Følg instruksjonene på skjermen for å løse inn koden. Bokstaver må skrives inn nøyaktig som vist.

Hva er PlayStation Store?

Velkommen til en enorm verden av underholdning for PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita og PSP, som alt blir levert direkte fra PlayStation Store. Gå til PlayStation Store direkte fra din PS4, PS3, PS Vita og PSP, eller ved å bruke Media Go-applikasjonen på PC-en din. Med bare noen få trykk så kan du laste ned fra vårt brede utvalg av tilgjengelige produkter.

Vær oppmerksom på at denne koden bare vil fungere på norske PSN-kontoer. Når bestillingen din har blitt sendt så kan den ikke bli refundert så du sørge for at du skal bruke denne koden på en norsk PSN-konto og butikk.

Hva er PlayStation Network?

PlayStation Network (PSN) er den elektroniske tjenesten for PlayStation 3, PlayStation 4 og PlayStation Vita. Det er der du går for å spille online, chatte med venner og laste ned utrolige spill og ekstrainnhold. Det er en hel verden av eksklusive tilbud og gaming communities. Og det beste av alt: det koster ingen ting å registrere seg. Gjør din PS3 og PS4 til et underholdningssenter for hele familien med PSN og koble til din favorittmusikk, TV og film.

Å bruke PlayStation Network Card 400 Kroner

En flott måte å holde styr på hvor mye du eller familien din bruker på PlayStation Store. Du kan bruke kreditt inne i PlayStation Store uten å bruke kreditt/debetkort. Du vil kunne bruke PSN-kortet for massevis av tilgjengelige produkter, som spill, filmer, avatarer, musikk og mer inne i PlayStation Store. PlayStation Network Card er tilgjengelig på alle enheter som har tilgang til PlayStation Store. Inkludert: Vita, PS3, PS4 og PS Vita.

Å bestille PlayStation Network Card 400 Kroner

Å kjøpe et PlayStation Network Card er kjempeenkelt! Skriv inn den nødvendige informasjonen, utfør betalingen og du er ferdig. Den digitale koden vil dukke opp på skjermen din omtrent med en gang du har fullført betalingen. Du vil også motta en e-post med link til koden.

 

Andre så også:

Alle varemerker og registrerte varemerker tilhører sine rettmessige eiere.

Produktnavn og bilder som brukes på dette nettstedet er kun for identifikasjon.