AirBnB

Sorter etter


Kjøp Airbnb-gavekort på Livekort.no

Airbnb er en reiseapp som lar deg finne unike overnattingssteder hvor som helst i verden. Gavekort kan brukes til å bestille opphold eller opplevelser på Airbnb.

Hvordan fungerer Airbnb-gavekort

Hvis du leter etter en unik gave som vil hjelpe vennene dine eller familiemedlemmene dine til å nyte reisen, så er Airbnb-gavekort et godt alternativ. Men hvordan fungerer de?

Airbnb-gavekort kan kjøpes online via Airbnb-nettstedet eller her Airbnb-gavekort. Når du har valgt beløpet du ønsker å gi, kan du enten skrive ut gavekortet eller sende det på e-post til mottakeren. Gavekortet kan deretter brukes til å bestille opphold på en av de millioner av Airbnb-oppføringer rundt om i verden.

En av de flotte tingene med Airbnb-gavekort er at de aldri utløper. Så uansett om dine kjære planlegger en tur neste måned eller neste år, vil de kunne bruke gaven din til å kompensere kostnadene for overnatting.

Hvis du ikke er sikker på hvor mye du skal gi, ikke bekymre deg. Airbnb har et hendig verktøy på nettsiden deres som lar deg velge et beløp basert på hvor mange netter du tror mottakerne vil ønske å bli.

Så hvis du leter etter en gjennomtenkt og praktisk gave, er et Airbnb-gavekort et flott alternativ.

Hvor kan du kjøpe et Airbnb-gavekort

Hvis du ønsker å kjøpe et Airbnb-gavekort, er det noen forskjellige steder du kan gå. Her er noen av de mest populære alternativene:

 1. Amazon - Amazon er et flott alternativ for å kjøpe gavekort fordi de tilbyr et bredt utvalg av valører og de gir gratis frakt.
 1. Livekort.no - Livecards er et annet alternativ for å kjøpe rabattgavekort. De selger utelukkende e-gavekort (digitale) som vil bli sendt på e-post til mottakeren umiddelbart.
 1. eBay – Noen ganger kan du finne gode tilbud på Airbnb-gavekort på eBay. Sørg imidlertid for å sjekke selgerens tilbakemeldingsvurdering før du foretar et kjøp for å sikre at du får et legitimt kort.
 1. direkte fra Airbnb – Du kan også kjøpe Airbnb-gavekort direkte fra nettsiden deres. De tilbyr fysiske gavekort som kan sendes, samt e-gavekort som kan sendes på e-post eller skrives ut.

Slik løser du inn gavekortet mitt

Hvis du har et Airbnb-gavekort, kan du løse det inn mot ditt neste opphold på Airbnb. Slik løser du inn gavekortet ditt:

 1. Gå til www.airbnb.com og logg på kontoen din
 1. Klikk på menyikonet øverst til venstre og velg "Dine turer"
 1. Finn reisen du vil bruke gavekortet på, og klikk på "Rediger tur"
 1. Rull ned til delen "Betalingsmåte" og velg "Gavekort"
 1. Skriv inn gavekortnummeret og PIN-koden, og klikk deretter "Bruk gavekort"
 1. Du vil se beløpet på gavekortet ditt brukt på totalprisen
 1. Fullfør de resterende trinnene for å fullføre bestilling av reisen!

Slik sjekker du saldoen til mitt Airbnb-gavekort

Hvis du har fått et Airbnb-gavekort, lurer du kanskje på hvordan du sjekker saldoen. Her er en rask guide for hvordan du gjør nettopp det:

 1. Gå til Airbnb-nettstedet og logg på kontoen din.
 1. Klikk på navnet ditt øverst til høyre på skjermen og velg "Konto" fra rullegardinmenyen.
 1. Rull ned til "Gavekort"-delen og klikk på "Sjekk saldo".
 1. Skriv inn den 16-sifrede koden fra gavekortet og klikk på "Sjekk saldo".
 1. Du vil nå se gjeldende saldo på Airbnb-gavekortet ditt!

Airbnb-gavekort er en fin måte å gi reisegaven på. De kan brukes til å bestille opphold på Airbnb-eiendommer over hele verden, og de utløper aldri. Enten du leter etter en gave i siste liten eller du ønsker å planlegge for en spesiell anledning, er et Airbnb-gavekort alltid verdsatt.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY