VR Games

Sorter etter


Beste VR-spill i Norge

Virtual reality er en spillopplevelse hvor spillere med bruk av et virtuelt virkelighetshodesett opplever å være i og samhandle med et tredimensjonalt miljø mens de spiller.

Denne oppslukende virtuelle opplevelsen kan bare oppnås med virtual reality headsets som Oculus Rift og HTC Vive for PC-spill og Sony Playstation VR for PlayStation-spillkonsollen.

VR spill til PC

Det finnes allerede mange VR-spillopplevelser på markedet, og med flere og flere salg av HTC Vive & Oculus RIFT-headsets, kommer mange fler VR-spill til å bli produsert i fremtiden.

Oculus Rift-spill

Facebook sitt Oculus RIFT-headset er behagelig, tilpasningsdyktig og lett, og transporterer deg til en verden som utfordrer fantasien din. Lag din neste artsy-visjon eller fremkall fireballs i mage duels med Rift's Touch Controllers som gir allsidigheten og ferdigheten av dine virkelige hender til VR-verdenen.

Rift's "full-room scale experience"-støtte og integrert 360 ° romlig lyd lar deg oppleve virtuelle omgivelser i 360° og den oppslukende lyden av VR til et helt nytt nivå.

HTC Vive Games

Som Oculus Rift så trenger HTC Vive-headsettet en PC for å kjøre programvaren. HTC går et skritt videre og hjelper kjøpere med å få det riktige VR-settet ved å holde en oppdatert liste over Vive Ready-maskiner, som HP, MSI og Alienware.

HTV Vive er utstyrt med noen unike funksjoner, som et frontkamera, og når den brukes med visse apps, overfører den virkelige verden til et virtuelt miljø. I motsetning til Rift så kommer Vive også med et par håndkontroller og avanserte sensorer som fanger opp dine bevegelser, noe som forklarer den litt høyere prisen.

Vive-basestasjonen som følger med headsettet og kontrollerne hjelper til med å spore bevegelsene dine, slik at du kan gå innenfor ditt VR-rom, innenfor ganske stramme grenser selvfølgelig.

Playstation VR-spill

PlayStation VR-headsettet er utviklet for å være komfortabelt, balansert og justerbart, og er designet for å få deg til å glemme at det er der. Dens bransjeledende design hjelper deg med å utforske nye spillverdener uten noen forstyrrelser.

Playstation, som sine konkurrenter HTC og Facebook i PC-spillbransjen, er dedikert til å levere til sine kunder ultrasensoriske opplevelser. Du trenger et PS VR-headset, Playstation Camera, og et PS4-system for å spille PS VR-spill.

Livekort.no har de beste VR-spillene for PC og konsoll der ute. For mer informasjon om våre virtuelle realitetsspill må du sjekke ut vår FAQ eller kontakte vår 24/7 Live Chat-støtte.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY