Playstation Cards NO

Sorter etter


Hva er et PlayStation® Network Card?

PlayStation tar underholdning på alvor! Og noen ganger så kan det gå hardt ut over kredittkortet! Det er en veldig god grunn til å kjøpe et PlayStation Network Card. Du trenger ikke lenke kredittkortet ditt til PlayStation. Kontroller og ha full oversikt over dine utgifter i PlayStation Store ved å skaffe et PlayStation Network Card. Med et PlayStation Network Card så har du kreditt som du kan bruke i PlayStation Store. Inne i PlayStation Store så kan du bruke din kreditt til å kjøpe tusenvis av produkter, som apper, hele filmer og spill, avatarer, musikk og mer. Du kan bruke Network Card med alle enheter som har PlayStation Store. Dette inkluderer PSP, PS3, PS4 og PS Vita.

Hvor kan jeg bruke PlayStation®Network Card?

PlayStation®Network (PSN) Cards kan bare brukes på PlayStation®Network (dvs. ikke med lokale eller online forhandlere). PSN-kortet vil når den har blitt løst inn legge til hele verdien av kortet inn i PlayStation®Wallet. Du kan bruke pengene i lommeboken til å kjøpe eksklusive spill, PS One® Classics, add-on spillinnhold, filmer*, tv-serier*for PlayStation®4 ,PlayStation®3 computer entertainment system og PS VITA® portable entertainment system.

PSN NO Cards kan bare løses inn av en PlayStation®Network Master Accounts med en norsk adresse.

Hvordan bruker jeg et PlayStation Network Card?

En PlayStation® Network-kode er en spesiell kode som man kan bruke til å fylle penger på sin PlayStation® Wallet uten å bruke kredittkort. En kupongkode kan også gi brukeren muligheten til å laste ned spesielle produkter blant PSN-innholdet, som spill, eksklusive demoer, og spill add-ons osv. Disse kodene blir noen ganger inkludert i noen limited edition bundle packs.

PlayStation®Network (PSN) Cards er et eksempel på en kupongkode. PSN-kortet må bli løst inn på en PlayStation®Network Master Account (dvs. ikke Sub Accounts).

Når PSN-kortet er innløst så kan man bruke hele verdien på koret til å kjøpe nedlastbare spill, add-ons for PLAYSTATION®3 computer entertainment system og PSP® portable entertainment system.

Hvordan bestille?

I gamledager så måtte du gå til en butikk og kjøpe et kort for å få PSN-kreditt. Men i dag så er det litt enklere. Her på Livekort.no så gir vi deg en digital kode slik at du ikke behøver gå til butikken lenger. Velg hvilket PlayStation Network Card som passer deg best, skriv inn informasjonen din og du vil få koden! Sjekk beskrivelsen for mer informasjon. Det er både trygt og enkelt!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY