Google Play EUR

(9 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Google Play US

(12 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Google Play TRY

(5 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Google Play PLN

(6 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Hvor starter og stopper moroa med Google Play? Det er så mye som foregår inne i Google Play at det er vanskelig å si hvor utrolig det er før man faktisk har opplevd det selv. Få tilgang til de tusenvis av produktene som er tilgjengelig på Google Play. Hos livekort.no så anbefaler vi sterkt å bestille en online digital kode, fordi å måtte koble et bank-/kredittkort til kontoen din kan ende i katastrofe. Når du bruker gavekortene så trenger du ikke bekymre deg for sikkerhetsproblemer eller kontoadministrasjon siden kontoen din vil bli fylt på med et begrenset beløp fra kortet istedenfor å være koblet direkte til bankkontoen din. Vennligst vær oppmerksom på at du velger rikitig valuta i henhold til din Google Play-konto.

Hva er Google Play?

Google Play er en av verdens ledende markedsplasser for Android-enheter. Få tilgang til tusenvis av apper, filmer og TV, musikk, bøker, nyheter og mye mer. Det er ikke alt inne i Google Play som koster penger, faktisk så tilbyr Google Play mange gratisapper, og enheten din har mest sannsynlig ikke plass til alle! Google Play tilbyr mange spesialtilbud som noen ganger er gratis i begrenset tid, inkludert musikk! Men for å oppleve det nyeste og beste så må du ha kreditt på kontoen din.

All din underholdning på ett sted

Google Play er din beste butikk for all din favorittunderholdning. Med mer enn 1 000 000 apper, hundre-millionervis av sanger og bøker, og tusenvis av filmer, så har Google Play noe for alle! Før du bestemmer deg for hva du vil kjøpe så kan du få en prøveversjon av låta eller boken helt gratis, lese anmeldelser og vurderinger, se screenshots, eller se filmtrailere. Google Play tilbyr en sammenhengende og kraftig opplevelse.

 

Å bestille Google Play

Dagene da man måtte gå til butikken for å kjøpe kort er over. Hos livekort.no så vil vi sende deg en digital kode slik at du vil få tilgang til Google Play på null komma niks. Vil du gi bort Google Play som gave? Null problem! Vi sender deg automatisk en e-post med koden umiddelbart etter at du har bestilt. Bare videresend den e-posten til en venn for å gi dem Google Play!

Hvordan løser jeg inn Google Play gavekortet?

Trinnene for å løse inn gavekortet er veldig enkle. Du trenger bare åpne Google Play Store, søke etter det produktet du ønsker og finne en drop-down-meny som viser en “Løs inn”-betalingsmetode. Du vil se Google Play-saldoen din, som også har en grense på 12 000 NOK. I tillegg så er det ingen utløpsdato.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY