Playstation Cards USA

(10 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Playstation Cards NO

(7 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

For å kunne utføre kjøp inne i PlayStation Store så trenger du først kreditt på kontoen din. Når du bruker et PlayStation Network Card så legger du inn en valgt mengde kreditt på kontoen din som du kan bruke til å gjøre in-store kjøp på forskjellige PlayStation produkter. Her på Livekort.no så har vi et stort utvalg av forskjellige PlayStation Network kort, så å finne noe som passer deg er veldig enkelt.

Det som er fint med å bruke et PlayStation Network kort er at det er den beste måten å styre hvor mye du bruker siden du bare kan bruke den mengden som er kreditert kontoen din, i motsetning til lenkede kredittkort. Vi tilbyr bare PlayStation Network kort i form av digitale koder som blir umiddelbart levert til enheten din slik at du kan løse inn koden med en gang.

Å bruke et PlayStation Network Card

I PlayStation Store så finnes det noe for alle! Enten du er interessert i de nyeste filmene eller vil ha noen nye PlayStation spill, så vil du kunne finne det i PlayStation Store. Har du en Norsk eller Amerikansk konto? Velg riktig for deg og vi tilbyr kreditt for en rekke land og i mange forskjellige verdier for din PlayStation konto.

Kjøp et PlayStation Network Card

For å bestille, bare fyll inn den nødvendige informasjonen og velg en betalingsmetode. Ved fullført betaling så vil du umiddelbart bli ført til en skjerm hvor du vil finne din digitale kode. I tillegg så sender vi den samme koden til din e-postadresse. Du kan så legge inn kreditt på PlayStation kontoen din ved å løse inn denne koden i PlayStation Store.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY