Steam EU

(13 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Steam US

(12 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Steam TR

(7 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Steam AR

(5 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Steam PL

(6 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

(Merk: dette produktet er listet i NOK. Sikre deg at du velger rikitig valuta i henhold til kontoen din.)

Steam gavekort:  Gi den beste spillgaven

Steam gavekort gir en enkel måte å sette inn penger på din egen Steam-lommebok eller gi den perfekte spillgaven til en venn eller et familiemedlem.

Bruk Steam gavekort for å laste ned og spille dine favoritt PC- og Mac-spill!             
Steam gavekort fungerer akkurat som et gavesertifikat, som kan løses inn på Steam slik at du kan kjøpe spill, programvare, kreditt til lommeboken, og alle andre slags produkter du kan kjøpe på Steam-nettsiden.

Med Steam-gavekort så vil du kunne legge til kreditt på kontoen din. Det blir ofte anbefalt å ikke koble et kreditt-/bankkort til kontoene dine på nett pga. sikkerhetsproblemer og administrering. Med Steam-kortene hos Livekort.no så kan du umiddelbart kjøpe en digital kode for å fylle opp Steam-kontoen din.

Hva er Steam?

Steam gir deg umiddelbar tilgang til mer enn 3500 spill. Fra action til racing til Indie - Steam har noe for enhver. Steam har også noen veldig aktive communities og grupper inne i nettverket sitt. Du vil ha muligheten til å høre andres spillanbefalinger, skape nye vennskap, eller bli involvert i spillag - alt dette er mulig i Steam-samfunnet. Du vil også få tilgang til massevis av underholdning, som TV-shows og filmer som er tilgjengelig for enhetene dine som iPad, PC, Mac, Xbox eller PlayStation.

Å bestille Steam

Vi tilbyr Steam i flere verdier og valutaer. Vennligst merk at valutaen du kjøper bør passe overens med kontoen din. Å bestille er enkelt, velg kortverdien du ønsker deg med din egen valuta.

Når du er på den siden så må du fylle inn litt personlig informasjon samt velge betalingsmetode. Når betalingen har blitt behandlet så vil du bli sendt videre til en skjerm hvor du umiddelbart vil motta den digitale koden din! Ingen venting! Vi leverer det du vil ha.

Om du ønsker å gi bort koden som gave så kan du videresende e-posten vi sendte deg som inneholder koden. Eller behold den til senere slik at du kan løse den inn når du vil.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY