CD Keys

(911 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

PC DLC Expansions

(129 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

PC DLC Skins

(2 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

VR Games

(2 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

The Sims Collection

(60 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Alle gamere vet at for den kraftigste og mest imponerende opplevelsen så er det ingenting som slår å game på PC!

En konsoll kan rett og slett ikke konkurrere med prosessorkraften og grafikken til ditt eget personlige monsterrig!

Fra den futuristiske slagmarken i Titanfall 2 og Call of Duty: Infinite Warfare, til fantasilandskapene til World of Warcraft og Diablo 3, til kommende spill fra klassiske serier som: RESIDENT EVIL 7: Biohazard og Mass Effect: Andromeda.

Hos Livekort.no så vil vi alltid være her for å gi deg de beste prisene og umiddelbar levering, slik at du slipper å kaste bort tid på å vente og heller får mer tid til gaming!

Hvordan det fungerer

Livekort.no spesialiserer seg i å levere online digitale spillkoder. Enten dette er for live medlemskap eller for hele spill, så leverer vi produkter som kan lastes ned slik at du slipper å forlate hjemmet. Du behøver ikke lenger en stor haug med CDer, som også kan få riper som gjør at det blir umulig å spille. Du trenger ikke lenger vente på at posten skal levere spillet ditt, eller betale frakt og toll. Kjøp spillet ditt til lav pris og start gamingen!

La oss innse det nå: fremtiden er her, og det handler om digital media.

Hvordan bestille

Velg det produktet du ønsker deg. Sikre deg at produktet du har valgt er kompatibelt med spillkontoen og systemet ditt. Fyll inn opplysningene som kreves samt en gyldig betalingsmetode. Etter betalingen er behandlet så vil du bli sendt videre til en side hvor du vil se spillkoden din. En e-post vil også bli sendt for fremtidig referanse.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY