PlayStation Plus Essential NO

Sorter etter


Med et PlayStation Plus-kort så kan du enkelt abonnere på PlayStation Plus. På Livekort.no finner du diverse PlayStation Plus-kort, hver og en med et medlemsskap for en viss periode. For eksempel så kan du velge 90 dager, eller til og med 365 dager eller lengre. Merk: Disse PlayStation Plus-kortene fungerer bare på norske kontoer.

Å bruke PlayStation Plus

Det finnes mange forskjellige grunner til at du burde ha et PlayStation Plus-abonnement. Om du liker å spillse med venner så er det definitivt et bra alternativ. Du kan nemlig spillse PS4 online multiplayerspill sammen med venner verden over. Du kan til og med bruke "Share play"-funksjonen og la en venn bli med i et spill der du har begynt. PlayStation Plus er også nyttig om du vil spare litt penger. Med en PS3, PS4 eller PS Vita så kan du laste ned to gratis spill hver måned. Dessuten får du eksklusive rabatter på tillegg og spill slik at du vil bruke mindre penger. Som medlem så kan du like gjerne prøve et av de nye spillene, demoene og betatestene. Med cloud så kan du sikkerhetskopiere lagrede spill for å spille dem på en annen konsoll.

Å bestille PlayStation Plus

På Livekort.no så kan du enkelt kjøpe et PlayStation Plus-kort. Etter at du har valgt det kortet du ønsker så fyller du inn dine opplysninger over. Rett etter betaling så vil koden din vises på skjermen. Dessuten så vil koden sendes til din e-postadresse. For å starte abonnementet så løser du inn koden på din PlayStation-konsoll, så kan du begynne umiddelbart!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY