Nintendo Gift Cards EUR

(4 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Nintendo Gift Cards USD

(4 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Nintendo Switch Games

(65 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Nintendo Switch Online

(2 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Nintendo Switch Games, Programvare, & Gavekort

Nintendo Switch er Nintendos 7. største videospillkonsoll, og kalles ofte for "NS" eller "Switch". Nintendo Switch ble sluppet ut 3. mars 2017.

Dokket og bærbare spillmoduser

Nintendo Switch anses for å være en "hybridkonsoll" som kan spilles både hjemme og på farten. Nintendo-konsollen kan uanstrengt gå fra dokket modus hjemme på TV-skjermen, til bærbar modus som kan tas med og brukes hvorenn du vil.

Nintendo Switch sine revolusjonerende Joy-Con-kontroller

Switch bruker trådløse Joy-Con-kontroller, som består av en retningsbestemt joystick og standardknapper, high-def taktil feedback og bevegelsesavkjenning. Du kan holde en Joy-Con i hver hånd eller bruke to Joy-Cons sammen i deres spesialdesignede grep, eller for en mer tradisjonell opplevelse så kan du kjøpe en Pro Controller.

Din venstre Joy-Con-kontroll fanger skjermbilder, mens høyre har et infrarødt bevegelseskamera som leser formen på objekter i kompatible spill.

En-mot-en eller Team up med Nintendo Switch's dynamiske flerspiller spillmodus

Switch sin flerspillermodus lar deg ha det moro med Nintendo Switch sammen med venner og familie. Bruk Switch sin Joy-Con-kontroll alene, eller sett dem inn i ratt og spill Mario Kart og andre populære spill med vennene dine.

Du kan enten velge Switch flerspillermodus over WiFi eller spille lokalt med opptil åtte konsoller! Du kan også laste ned Nintendo Switch Online App og invitere spillere til å spille, bruke talechat og planlegge spilldates.

Nintendo Switch-spill og programvare

Kjøp de billigste Nintendo Switch-spillene og programvare på livekort.no!

Nintendo Switch-spill og programvare er tilgjengelig i form av nedlastbare digitale koder, samt fysiske flash-ROM-kassetter og er ikke regionlåste! Switch konkurrerer på konsollspillmarkedet med andre giganter som Microsoft Xbox One og Sony PlayStation 4.

Nintendos 1-2 Switch er et perfekt festspill basert på bevegelsesavkjenning. Konkurrer i dans eller kamp i en ville-vesten-duell med en Joy-Con-kontroll hver. Om 1-2 Switch ikke er morsom nok så kan du bevege deg inn i Link sin verden full av eventyr i det nye og forbedrede The Legend of Zelda: Breath of The Wild eller hopp i førersetet med Mario Kart 8 Deluxe. Spill lokalt med opptil 4 spillere i 1080p i TV-modus.

Nintendo Eshop-gavekort

Kjøp de billigste Nintendo Eshop-gavekortene og programvaren hos livekort.no!

Nintendo Eshop-gavekort er ikke knyttet til eller ment for noe bestemt Nintendo-spill, programvare eller spillbelønninger. De er kun ment for å legge til midler i din eksisterende digitale lommebok på Nintendo Switch, Nintendo 3DS og/eller Nintendo Wii U-konsoll, slik at du kan kjøpe det du ønsker i Nintendo Store.

 

For mer informasjon om våre Nintendo Switch-produkter, sjekk ut vår FAQ, eller ta kontakt med vår 24/7 Live Chat-støtte.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY