CD Keys

Sorter etter


Livekort.no tilbyr et bredt utvalg av cd-keys for de beste nye spillene, inkludert Final Fantasy, Call of Duty, Starcraft, Tomb Raider og Battefield. Ta en titt på tilbudene og kjøp dine favorittspill akkurat nå digitalt!

Kjøpe spill digitalt


Vi trenger ikke lenger gå til butikken for å kjøpe de nyeste spillene. Kjøpe digitale spill er mye enklere! Det er veldig enkelt: du kjøper CD-key av spillet du ønsker. Etter betaling vil du direkte motta en unik kode til spillet. Det er ikke lenger behov for cd. Bare last ned spillet, skriv inn koden og start å spille.
Kjøpe spill gir deg en rekke store fordeler: For det første er levering av e-post, så du trenger ikke å betale frakt. Du trenger ikke engang sjekke postkassen for å se om spillet endelig har kommet. Du kan laste ned spillet hvor enn du er og slipper bekymre deg over mistet eller ripet cd.
Den digitale verden er fantastisk så det er bare for deg og ta del.

Hva er en CD-Key

En CD-key er en aktiveringskode eller serienummer som du trenger for å aktivere spillet via en online plattform. Etter aktivering av spillet er spillet din eiendom og er også knyttet til din personlige konto. Dette vil si du alltid har hele samlingen av spill til din disposisjon

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY