Xbox Game Pass Core

(13 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Xbox Live - Xbox Game Pass Core

(2 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Vil du være den første til å spille de nyeste spillene for Xbox? Med Xbox Live Gold og EA Access så kan du finne eksklusive fordeler og rabatter slik at du vil være den første som får nyte de nyeste actionopplevelsene. Vår betalingsprosess er ekstremt rask og på toppen av det hele så vil du få noen flotte rabatter. Siden vi bare opererer online, så kan rabatter noen ganger nå 40% sammenlignet med normal salgspris.

Om abonnementer

Vi selger Xbox abonnementer for Xbox Live Gold og EA Access. Våre abonnementkort er tilgjengelige i mange varigheter, så å finne et abonnement som passer deg er enkelt. Når du bruker et Xbox Live abonnement så vil du kunne spille mot venner i nabolaget eller mot fremmede fra hele verden med online multiplayer.

Når du har Xbox Live Gold så kan du gjøre mer enn bare å spille online multiplayer. Det finnes alltid rabatter for spillnedlastninger ofte med opptil 75% av. Bare så lenge du er et Gold-medlem så har du tilgang til Free Games with Gold. Hver måned så gir Xbox deg fire forhåndsvalgte gratisspill som du kan laste ned. To gratis spill med Xbox 360 og to gratis spill med Xbox One. Du kan alltid få tilgang til disse spillene så lenge du har et nåværende og aktivert Gold-medlemskap. Merk: når du hare n Xbox Live Gold konto så kan du ikke bruke Xbox Live kort som 48 timer, 7 dager, 28 dager og 56 dager. For å fornye en etablert konto så må du kjøpe Xbox Live Gold 1 måned eller mer.

EA Access er spesifikt for Xbox One brukere. Med EA Access så får du eksklusive rabatter og tilgang til The Vault. The Vault inneholder en rekke spill som konstant roterer med nye og forskjellige spill. I tillegg så gir EA Access medlemmene sine tilgang til å spille nye utgivelser selv før de blir utgitt til resten av befolkningen. Men husk, du kan bare gjøre dette med et aktivt EA Access abonnement. Om du er interessert i å prøve EA Access så kan du prøve det i en måned eller 12 måneder.

Kjøp et abonnement

For å kjøpe et abonnement så trenger du bare fylle inn den nødvendige informasjonen og velge en betalingsmetode. Etter at betalingen har blitt fullført så vil du umiddelbart få den digitale koden din på skjermen og i e-posten din. Løs inn denne koden med din konto og begynn abonnementet.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY