Zalando NOK

(4 Produkter)
spinner

Sorter etter

Se kategori z

Zalando Gavekort

Usikker på hva du skal gi din kjære i bursdagsgave?
Hvorfor ikke gi stil i gave ved å kjøpe et Zalando Gavekort!

 

Den perfekte gaven


Hvorfor stresse om hvilken buksestørrelse som passer kjæresten din, eller hvorvidt de liker øredobber med fjær eller ikke, dersom de kan velge selv i stedet. Fra jul til bursdager og alt der imellom, må vi alltid stille oss spørsmålet – hva er den perfekte gaven? Et Zalando Gavekort eller Kupong er det perfekte svaret.

Ideelt for klær, sko, sportsutstyr, tilbehør og mer – hva kan være en bedre gave en valgets gave?

 

Enkel å løse inn

Etter at du er ferdig med å fylle opp handlekurven på Zalando.no, er det bare å gå videre til kassen. Der vil du legge merke til et spørsmål om hvorvidt du har en rabattkupong – bare tast inn koden du finner i e-posten og klikk ‘Løs inn’.

Sørg for at koden er tastet inn før du fullfører ordreprosessen siden kuponger og gavekort ikke kan brukes etter at bestillingen har blitt ferdigstilt. Enda bedre er det kanskje å legge til midlene i din nåværende saldo slik at du kan være sikker på at gavekortet automatisk aktiveres i kassen. Dette kan gjøre ved å taste inn koden under «Mine Gavekort» på Zalando-kontoen din.

Vil du ikke bruke alle gavekortene dine på en gang? Ikke bekymre deg – det finnes ingen minimumsgrense for bestilling og alle midlene som er til overs på gavekortet vil aldri gå ut på dato. Bare sørg for å beholde koden på et trygt sted før neste shoppingrunde!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY