eSIM

Sorter etter


eSIM: Revolusjonerende tilkobling for reisende og bedrifter

Hva er eSIM?

Velkommen til eSIM-verdenen – neste generasjon SIM-teknologi som endrer måten vi kobler til. I motsetning til tradisjonelle SIM-kort, er eSIM-er innebygd direkte i enheten din, og tilbyr en verden av bekvemmelighet, fleksibilitet og sikkerhet for hånden. Dette digitale SIM-kortet lar deg aktivere et mobilnettverksplan uten behov for et fysisk SIM-kort, noe som gjør det perfekt for moderne reisende og forretningsfolk.

Hvis du hele tiden er på farten, enten det er for fritid eller jobb, forstår du bryet med å holde kontakten. Tradisjonelle SIM-kort kan gjøre denne prosessen tungvint og dyr, spesielt når det gjelder roamingavgifter eller flere enheter. eSIM-teknologi snakker direkte til reisende, turister og forretningsfolk som setter pris på problemfri tilkobling, uansett hvor de er i verden.

Nøkkelfunksjoner i eSIM

Bekvemmelighet: Borte er dagene med å bytte SIM-kort. Aktiver eSIM med bare noen få trykk på enheten din, og du er klar til å gå.

Fleksibilitet: eSIM lar deg enkelt bytte mellom operatører og planer, spesielt nyttig for å unngå de store roaming-avgiftene mens du reiser.

Sikkerhet: Med eSIM-er er det ikke noe fysisk SIM-kort å miste eller stjele, noe som tilbyr et nytt sikkerhetsnivå for enhetene dine.

Hvorfor velge eSIM?

Bytt til eSIM for enkel og sikker tilkobling. Med eSIM:

For reisende: Si farvel til høye roamingavgifter. Land i et nytt land og bytt til en lokal eSIM-plan med en gang. Lagre flere eSIM-profiler og bytt basert på din plassering og behov, spar tid og penger.

For bedrifter: Administrer flere enheter uten problemer. Oppdater dataplaner eksternt for hele flåter eller individuelle enheter. eSIM tilbyr sentralisert kontroll og gjør planendringer enkle.

For sikkerhet: Nyt ekstra beskyttelse. eSIM-er er sikre og kan deaktiveres eksternt, noe som reduserer risikoen hvis enheten din blir borte eller stjålet.

Velg eSIM og nyt sømløs, sikker og kostnadseffektiv tilkobling, enten du er på reise, administrerer en bedrift eller holder dataene dine trygge.

Hva du bør vite før du kjøper et eSIM:

Dekning: Sjekk om eSIM-planen dekker landet du besøker. Nettverkstilgang avhenger av regionene som er inkludert i planen din.

Enhetskompatibilitet: Sørg for at enheten din støtter eSIM. Sjekk kompatibilitetslisten her. Hvis enheten din ikke er oppført, kan den ikke bruke eSIM.

Internett-tilkobling: Du trenger et stabilt internett for å installere eSIM. Sett den opp før turen for umiddelbar tilgang ved ankomst. Merk: Et eSIM kan bare installeres én gang og aktiveres når det er koblet til et kompatibelt nettverk.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY