iTunes

Sorter etter


Hva er iTunes?

Organiser all musikken, filmene og TV-seriene dine på Apple-enhetene dine ved å bruke iTunes gavekort.

iTunes gavekortet er flott som gave, men det viktigste er at iTunes gavekort lar deg administrere kostnadene på kontoen din mens du holder kontoen din trygg, for du trenger ikke lenke til et bank-/kredittkort. Dette er spesielt viktig om du lar barn spille på enhetene dine.

iTunes har all den nyeste underholdningen og tilbyr også gratis underholdning i begrensede tidsperioder. Når du har lastet ned innholdet så blir de på kontoen din for alltid. Last ned dine favorittfilmer og ha de tilgjengelig på din iPad, iPhone, iPod eller alle andre Apple-enheter for din neste feriereise slik at barna dine vil ha underholdning på turen.

Hos livekort.no så gir vi digitale koder over nett, noe som betyr at du ikke behøver vente på noe pakke i posten. Du får umiddelbar tilgang.

Hva du kan kjøpe på iTunes Store:

iTunes Store har mer enn 10 millioner låter, 100 000 podcasts, og 27 000 lydbøker. Ikke alle produkter i iTunes er tilgjengelig i alle land, og noen produkter er områdespesifikke.

Hundrevis av TV-shows fra nesten alle store TV-nettverk og kanaler, tilgjengelig dagen etter de først ble sendt i USA. Nå også tilgjengelig i HD.

Kjøp eller lei hele filmer som fungerer flott på din iPhone, iPad, iPod, Mac, eller AppleTV (også i HD)

Å bestille iTunes-gavekort

Når du utfører en bestilling så vil du motta en digital kode med din iTunes innløsningskode. Etter at betalingen er utført så vil du bli sendt videre til en skjerm hvor du vil finne koden din umiddelbart. Vi sender deg også en e-post som inneholder den samme koden, så da kan du lett videresende den e-posten til en venn som gave.

Å bruke et iTunes gavekort er enkelt

Etter at du har logget inn så vil du se en knapp til høyre som sier “løs inn.” Når du klikker på denne knappen så får du tilgang til dine midler i iTunes-kortet og du kan begynne å bruke av saldoen for å kjøpe de produktene du ønsker.

Det beste med å kjøpe et gavekort er at når du har løst inn penger i iTunes så vil din virituelle lommebok være full av penger som aldri vil utløpe.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED IN NORWAY